Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Ion Fury (trailer)

Οι publishers 3D Realms και 1C Entertnaiment ανακοίνωσαν πως το first-person shooter Ion Fury θα κάνει το ψηφιακό του ντεπούτο στις 14 Μαΐου 2020 για τα PlayStation 4, Xbox One και Switch. Η φυσική έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου 2020.

Οι προπαραγγελίες για την ψηφιακή έκδοση θα ξεκινήσουν την 1 Μαΐου 2020 για το Xbox One. Θα υπάρχει έκπτωση 15% και η τιμή θα είναι είναι €21,24. Στις 7 Μαΐου 2020 θα ανοίξουν και για το Switch και θα ισχύει πάλι η ίδια έκπτωση.


Η φυσική έκδοση του παιχνίδιου θα είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του παιχνίδιου και σε καταστήματα σε Ευρώπη και Αυστραλία. Η έκδοση αυτή θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 στην τιμή των €24,99 και στο Switch στην τιμή των €29,99.

Το Ion Fury πρωτοκυκλοφόρησε για PC μέσω Steam, GOG και της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού τον Αύγουστο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*